Kobe Interieur Design: uw partner voor projectinterieur op maat

FOXEO BN, la solution optimale pour les appartements neufs
April 24, 2018
VELUX brengt meer daglicht binnen in scholen
July 3, 2018
Kobe Interieur Design: uw partner voor projectinterieur op maat

Al meer dan 35 jaar richten architecten, ontwerpers en projectinrichters zich voor specifieke projectstoffen en wandbekleding tot Kobe, de voorkeurleverancier voor oplossingen in projectinterieurs.

Kobe, een betrouwbare partner

Op basis van onze gedegen vakkennis en het constant volgen van de producteisen die de gebruikers stellen, ontwikkelen en testen we continue nieuwe producten. De Kobe producten worden door een grote groep gebruikers gekenmerkt als comfortabel en van hoge gebruikskwaliteit.


Onze sterke punten:
 
–          Wij hebben een passie voor interieurstoffen voor het totale interieur (Raamdecoratie/Meubelbekleding/Wandbekleding)
–          Wij zijn een betrouwbare partner met continuïteit sinds 1976  
–          Wij ondersteunen het professioneel ondernemen.
–          Wij willen samenwerken, leren van elkaar en samen richting bepalen met persoonlijke interactie.
–          Wij hebben een prijspositionering in het midden en midden plus segment.

Kobe beschikt over een eigen Design Team dat zorgt voor het creatieve ontwerp van het permanent vlamwerende assortiment projectstoffen dat we uit voorraad leveren. Dit team van creatieve specialisten volgt de internationale trends en ondersteunt architecten en ontwerpers bij de creatie van maatoplossingen voor specifieke projecten. Onze gedegen vakkennis maakt onze projectmarktspecialisten tot gewaardeerde gesprekspartners. Deze begeleiding kunnen we wereldwijd aanbieden dankzij een uniek netwerk van international partners.

We hebben een indrukwekkende lijst met referenties opgebouwd van interieurprojecten over de hele wereld; hotels, restaurants, cruiseschepen, kantoren en zorginstellingen. De betrokken architecten en ontwerpers oordelen dat KOBE op een uiterst professionele wijze komt tot voor hen relevant maatwerk.

www.kobe.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *