Maak kennis met de verschillende mogelijkheden van Franke keukensystemen

Akoestische spuitpleister van Icoustic
November 12, 2018
B:hard: een duurzame houten vloer met enorme technische prestaties!
December 4, 2018
De keukenoplossingen van Franke blinken nu uit dankzij een volledig geïntegreerde look, met spoeltafels, kranen en dampkappen die perfect op elkaar zijn afgestemd.  

Vandaag is de keuken een centrale plek in huis. Je bereidt er niet enkel maaltijden, er worden ook verwachtingen gecreëerd, ervaringen opgedaan, er wordt gedroomd. Franke gaat voor comfort, gemak en gezelligheid. Dat thuis gevoel. Franke maakt het mogelijk om jouw keuken in te richten volledig volgens jouw verlangens. Hun ruim productaanbod voldoet aan ieders verwachtingen. Het is slechts een kwestie van keuze. 

 

Spoelbakken 

De klassieker onder de spoeltafelmaterialen is roestvrij staal: edel en onverwoestbaar. Het roestvrij staal van Franke is tijdloos mooi. Franke biedt u een ruime keuze uit spoeltafels waaronder modellen: Box en Maris. Verder kunt u ook kiezen uit verschillende spoeltafels met afdruipbladen: Mythos, Sinos, Argos, Planar, Hydros, Smart, Epos. 

www.franke.com/Spoelbakken   

 

 

 

 

 

Kranen  

Naast de spoeltafel en haar toebehoren is ook de keukenmengkraan een onontbeerlijk kernproduct dat deel uitmaakt van de ‘Water management’ strategie van Franke. Watergebruik vormt één van de elementaire keukenfuncties die bijdragen tot een vlotte workflow.  Wij stellen u graag de 4 verschillende vensterkranen voor en de kraanmodellen: Active plus en Pescara.  

www.fanke.com/kranen

  

 

 

Dampkappen 

Franke heeft een ruim assortiment aan dampkappen, waaronder: wand, eiland, tablet, telescopisch, inbouw-en onderbouwdampkappen. De dampkappen hebben functies die het leven gemakkelijker maken met intuïtieve bediening, perfecte verlichting en optimale filtering van vet en geurtjes. Daarnaast beschikken de dampkappen over randafzuiging voor uiterst stille en doeltreffende prestaties. 

www.franke.com/dampkappen

 

 

 

 

KWC 

Bij KWC streeft Franke altijd naar een naadloos resultaat. Alles wat ze maken moet uitstekend zijn. Met dit doel voor ogen hebben ze de ultieme spoelbak kunnen produceren voor een perfecte totaalervaring. De kranen en spoelbakken van Franke vormen nu één geheel: Perfect together. 

www.franke.com

 

 

Ring-Oost 10
9400 Ninove

Tel. +32 54 31 01 11
Fax +32 54 32 36 88

fbn-info@franke.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *