VELUX ACTIVE with NETATMO binnenklimaatregeling

Shape your world with Rockfon® Mono® Acoustic
October 15, 2018
Voor het eerst in de markt: luchtdicht bouwen met rolluiken en screens
October 26, 2018
FR versie  
Een gezonder binnenklimaat in de woning – op automatische wijze – dankzij de VELUX ACTIVE with NETATMO binnenklimaatregeling

De VELUX Group, de wereldwijde marktleider in de productie van dakvensters, en NETATMO, de Franse marktleider in smart objecten voor een veiliger en slimmer huis lanceren VELUX ACTIVE, de eerste ‘plug and play’ smart home oplossing waarmee dakvensters, gordijnen en rolluiken kunnen worden bediend aan de hand van sensoren. Hiermee pakt VELUX uit met een primeur en biedt het een antwoord op de wereldwijde groeiende vraag naar intelligentere en gezondere woningen.

Ontdek hier meer informatie over deze innovatie❯

 

Het is het eerste smart home systeem dat werd gelanceerd in de wereldwijde vensterindustrie en dat erin slaagt een smartphoneapplicatie, een binnenklimaatsensor, een vertrekschakelaar en een internetgateway in één oplossing te combineren.

Het systeem is gebaseerd op geavanceerde algoritmes die de volledig geautomatiseerde bediening van zowel dakvensters als gordijnen en rolluiken regelt om het binnenklimaat te verbeteren en te hoge binnentemperaturen te vermijden.

Slimme sensoren monitoren voortdurend de temperatuur, de vochtigheid en het CO2-gehalte in uw woning, en openen of sluiten uw VELUX INTEGRA® elektrische dakvensters, gordijnen en rolluiken om een gezonder binnenklimaat te creëren.

Het systeem werd ontworpen op basis van op wetenschap gebaseerde binnenklimaatparameters in samenwerking met ingenieurs van VELUX en technische experten van NETATMO.

Voor klanten met Apple toestellen (iPhone, iPad, Apple Watch en Apple TV) is het smart home systeem VELUX ACTIVE with NETATMO ook compatibel met de smart home app van Apple, Apple HomeKit. Zo kunnen eigenaars van woningen hun dakvensters, gordijnen en rolluiken voor het eerst bedienen door gebruik te maken van de stembedieningsassistent Siri® en via de HomeKit app.
Naast de stembediening kunnen gebruikers ook de VELUX ACTIVE met NETATMO App op hun smartphone gebruiken (beschikbaar voor zowel Apple- als Android-gebruikers) om hun instellingen aan te passen of hun dakvensters handmatig te bedienen.

Meer informatie, contacteer VELUX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *