Privacyverklaring. www.archi-europe.com

Laatst bijgewerkt: 2 december 2023

Welkom bij Archi-Europe, beheerd door Archi-Europe nv (hierna "wij", "ons" of "onze"). Wij hechten veel waarde aan uw privacy en het vertrouwen dat u in ons stelt door gebruik te maken van onze website en services. In deze uitgebreide privacyverklaring leggen we gedetailleerd uit hoe wij persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken, openbaar maken en beschermen met betrekking tot uw interactie met onze website en gerelateerde diensten.

1. Verzamelde informatie

1.1 Persoonlijke informatie: Wij verzamelen persoonlijke informatie die u vrijwillig aan ons verstrekt. Dit kan onder meer uw naam, e-mailadres, fysiek adres en andere contactgegevens omvatten. Deze informatie wordt verzameld wanneer u zich aanmeldt voor onze digitale nieuwsbrief of op andere wijze communiceert met onze website.

1.2 Automatisch verzamelde informatie: Naast de door u verstrekte informatie, kunnen we automatisch bepaalde gegevens verzamelen wanneer u onze website bezoekt. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, uw IP-adres, browsertype, taalvoorkeur, de datum en tijd van uw bezoek, en de pagina's die u hebt bezocht.

2. Gebruik van informatie

2.1 Toegang tot website en diensten: De verzamelde informatie wordt gebruikt om u toegang te bieden tot onze website en gerelateerde diensten. Dit omvat het verstrekken van informatie over architectuurprojecten en het versturen van onze digitale nieuwsbrief.

2.2 Delen van persoonlijke informatie: Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht, verhuurd of anderszins gedeeld met derden, behalve zoals beschreven in deze privacyverklaring. Wij nemen passende maatregelen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw gegevens te waarborgen.

3. Uw rechten

U heeft het recht om toegang te vragen tot, rectificatie van, of verwijdering van uw persoonlijke informatie. U kunt ook bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonlijke informatie. Voor deze verzoeken kunt u contact met ons opnemen via de verstrekte [contactgegevens].

4. Uitschrijven voor nieuwsbrieven

U kunt zich op elk moment uitschrijven voor onze digitale nieuwsbrief door de afmeldlink te gebruiken die is opgenomen in elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt.

5. Contactgegevens

Voor vragen, opmerkingen of klachten over deze privacyverklaring kunt u contact met ons opnemen via [contactgegevens] of op het volgende adres:

Archi-Europe nv Dennendreef 8 3721 Kortessem Belgiƫ BTW-nummer: BE 0466.180.911

6. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt om wijzigingen in onze praktijken weer te geven. Wij raden u aan om regelmatig te controleren op updates.

Wij danken u voor het lezen van onze uitgebreide privacyverklaring. Mocht u verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Uw privacy is belangrijk voor ons, en wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens veilig worden behandeld.